Nga: thienmaonline.vn

Standardi i përgjithshëm i raportimit (CRS)

Çfarë është Standardi i Përgjithshëm i Raportimit (CRS) Standardi i Përgjithshëm i Raportimit (CRS-Common Reporting..

Bạn đang xem: Custom broker là gì

Lexo më shumë

*

Nga: thienmaonline.vn

Revolucion në sistemin e pagesave – shkrim i thienmaonline.vn në Revistën Bankieri

Përfshirja financiare nëpërmjet FinTech: revolucion në sistemin e pagesave Pagesat digjitale, huadhënia digjitale dhe..

Lexo më shumë

*

Nga: thienmaonline.vn

EasyTransfer, shërbimi më i ri i transfertave të parave në thienmaonline.vn

thienmaonline.vn prezanton shërbimin më të ri të transfertave të parave elektronike, i cili komercialisht do të njihet me..

Lexo më shumë

*

Nga: thienmaonline.vn

Android Developer – Pozicion Vakant në thienmaonline.vn

Mundësi punësimi si Android Developer në thienmaonline.vnRreth thienmaonline.vn:thienmaonline.vn është një nga kompanitë FinTech kryesore në Shqipëri që..

Lexo më shumë

*

Nga: thienmaonline.vn

iOS Developer – Pozicion Vakant në thienmaonline.vn

Mundësi punësimi si iOS Developer në thienmaonline.vn Rreth thienmaonline.vn: thienmaonline.vn është një nga kompanitë FinTech kryesore në Shqipëri që..

Lexo më shumë

*

Nga: thienmaonline.vn

thienmaonline.vn hap dyqanin më të ri në Tiranë, në zonën e ish Bllokut

thienmaonline.vn sapo hapi dyqanin e tij “flagship” në qendër të Tiranës Ai ndodhet në zonën e ish Bllokut, dhe ofron hapësirën e duhur..

Xem thêm: M2Ts Là Gì – Định Dạng Tệp M2Ts

Lexo më shumë
thienmaonline.vn është Institucion i Parasë Elektronike i cili zotëron një platformë digjitale pagesash dhe transfertash, e cila ofron shërbime të shpejta dhe të sigurta. dhe është e pranishme në platformën Android, iOS dhe Windows. Për t”u njohur më nga afër me shërbimet thienmaonline.vn, shkarkoni falas aplikacionin thienmaonline.vn.
Së pari, duhet të krijoni një llogari thienmaonline.vn, e cila mbushet nëpërmjët kartave tuaja të kreditit (Visa ose MasterCard), direkt nga llogaria juaj bankare ose me para në dorë pranë pikave thienmaonline.vn. Kur llogaria thienmaonline.vn është e mbushur, mund të filloni menjëherë të kryeni pagesa ose transferta në kohë reale.
Sepse është shumë e thjeshtë, nuk lëviz me “cash” në dorë dhe shmang radhët e gjata. Me një llogari thienmaonline.vn mund të paguani të gjitha faturat, mund të transferoni para tek njëri tjetri ose bleni produkte online në çdo kohë, nga kolltuku i shtëpisë apo kur je me pushime brenda apo jashtë territorit shqiptar.
thienmaonline.vn ju ofron siguri maksimale në të gjitha platformat, që nga momenti i regjistrimit, nëpërmjet e dy elementëve të sigurisë (kodi unik / dhe PIN) të cilat zvogëlojnë mundësinë e manipulimeve dhe aktiviteteve të rrezikshme.
Edhe nësë nuk keni llogari bankare, ju mund të regjistroheni dhe krijoni llogarinë tuaj në thienmaonline.vn. Ju mund të rimbushni llogarinë tuaj thienmaonline.vn me para “cash” pranë pikave tona të shitjes.
thienmaonline.vn ju njofton me email ose sms menjëherë sapo pagesa është kryer me sukses. Nëse nuk e keni marrë emailin nga thienmaonline.vn brenda pak minutash, kontrolloni nëse emaili ka shkuar në kutinë ”spam” ose “junk”, nëse jo atëherë lutemi të na kontaktoni në: +355 4 2 264 982
Ne tek thienmaonline.vn ofrojmë shumicën e shërbimeve pa kosto shtesë ose kosto të fshehura. Për më shumë informacion për tarifat e shërbimeve, vizitoni faqen Llogaria thienmaonline.vn.

Xem thêm: Advanced Là Gì – Nghĩa Của Từ Advance

Në lidhje me anullimet e transaksioneve, ju lutem duhet të referoheni në Nenin 7 të Kushteve dhe Afateve të Ofrimit të shërbimeve thienmaonline.vn (Ne fund të kësaj faqeje).
Llogaria thienmaonline.vn mund të mbyllet për arsyet e mëposhtme: 1.Me kërkesë në formë shkresore nga vetë klienti 2. Të dhënat e vendosura gjatë hapjes së llogarisë nuk perputhen me të dhënat e mjetit të identifikimit 3.Gjatë procesit të verifikimit të regjistrimit të klientit, rezultojnë të dhëna të pa sakta ose jo në perputhje me mjetin e identifikimit të klientit 4.Në rastet e kryerjes së veprimtarive në kundërshtim me Kushtet dhe Afatet e perdorimit te shërbimeve thienmaonline.vn. Nëse ju është mbyllur llogaria, kontaktoni info
thienmaonline.vn për të aktivizuar atë në varësi të arsyeve të bllokimit. Nëse nuk e gjeni përgjigjen e duhur këtu, atëherë na shkruani në info

*

Dëshironi të ofroni pagesa të shpejta dhe inovative?

Bëhuni pjesë e famijles thienmaonline.vn duke plotësuar formën e mëposhtme

Faleminderit për interesin tuaj në thienmaonline.vn.

Ne do ju kontaktojmë sa me shpejt në lidhje me detajet.

PAGESA Fatura, Utilitete dhe Rimbushje Gjobat dhe Taksat Mikrokredi Blerje Online, Evente dhe Bileta Donacione

Chuyên mục: Hỏi Đáp